Business Construct

Francezii de la Leroy Merlin au cumpărat un spaţiu în Braşov, în care au funcţionat foştii competitori de la Praktiker, pentru extinderea reţelei de bricolaj

Francezii de la Leroy Merlin au cumpărat un spaţiu în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.12.2020, 09:30 1541

♦ Recent, Leroy Merlin a anunţat că îşi extinde reţeaua de pe plan local cu un magazin nou la Târgovişte la începutul anului viitor.

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a cumpărat un spaţiu în care a funcţionat un magazin Praktiker în Braşov, în vederea extinderii.

Proprie­tatea a fost cumpărată de la investitorul belgian Mitiska REIM, spe­cia­lizat în dezvoltarea şi adminis­tra­rea de parcuri de retail, şi este compusă dintr-o clădire de circa 7.500 de metri pătraţi şi un teren de aproximativ 2 hectare.

Leroy Merlin are deja un magazin în Braşov, în zona de nord a oraşului, iar prin deschiderea celui de-al doilea magazin în proprietatea recent achiziţionată, Leroy Merlin îşi va putea deservi mai uşor clienţii din zona de sud a oraşului, precum şi pe cei din staţiunile de pe Valea Prahovei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO