Business Construct

Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România, cu afaceri de 400 mil. euro în 2019: Vom atinge vânzări de 1 miliard de euro rapid în anii următori, iar 2020 este un an important în acest scop

INTERVIU

Frédéric Lamy

Frédéric Lamy

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.08.2020, 09:30 448

♦ Deşi businessul a fost afectat de pandemie, Leroy Merlin România a încheiat primul semestru din 2020 cu venituri în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide pe 21 august un magazin nou în România, pe bulevardul Theo­dor Pallady din Capitală, nr. 51. Acesta va fi al 18-lea ma­ga­zin al companiei pe piaţa locală şi al patrulea din Bucureşti. Deschiderea a fost amânată, fiind programată iniţial mai devreme, însă pandemia a dat planurile peste cap.

„În prezent sunt 115 colegi în magazinul din Pallady, însă procesul de recrutare este încă în plină desfăşurare. Aceşti colegi au trecut deja prin perioada de formare în ce­lelalte magazine Leroy Merlin din Bucureşti, iar împreună cu managementul ma­gazinului au realizat peste 400 vizite la locuitorii din zonă pentru a cunoaşte mai bine ne­voile şi aşteptările acestora cu privire la pro­dusele şi serviciile de bricolaj“, spune Frédéric Lamy, CEO al Leroy Merlin România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO