Business Construct

FM Logistic a numit un rus, cu experienţă de 15 ani în logistică, la conducerea operaţiunilor din România

FM Logistic a numit un rus, cu experienţă de 15 ani în...

Autor: Mirabela Tiron

02.10.2018, 12:20 207

 Grupul FM Logistic l-a numit pe Alexander Pavlov la conducerea operaţiunilor sucursalei din România, potrivit oficialilor companiei.

Pavlov are experienţă de peste 15 ani în logistică, el s-a alăturat echipei FM Logistic Rusia în luna iunie 2003, în calitate de Business Controller. Până în prezent a ocupat mai multe poziţii cheie în Rusia, în diferite departamente, de la controlling, transport şi depozitare, până la operaţiuni logistice, care au contribuit la dezvoltarea experienţei în domeniul logistic.

„Numirea strategică a lui Alexander Pavlov în acest rol cheie este o alegere evidentă pentru a sprijini planul de dezvoltare pe termen lung al companiei în România, pentru excelenţă operaţională şi pentru a-şi consolida poziţia pe piaţa locală, astfel încât FM Logistic să devina unul din jucătorii de referinţă pe piata logistică din România”, a spus Christophe Menivard- Managing Director FM Logistic Europa de Est.

Cu operaţiuni în 14 ţări din 5 regiuni (Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia şi America Latină), FM Logistic generează încasări de peste 1 miliard de euro, dintre care 63% provin din afara Franţei.

Anul trecut, FM Logistic România, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa locală de logstică, a finalizat cu afaceri de 120 milioane de lei şi pierderi de 443.000 de lei, la 581 de angajaţi, arată datele de pe mfinante.ro. Din martie 2010 până în 2017, conducerea companiei a fost asigurată de managerul român Cătălin Olteanu, ulterior fiind numit în această funcţie Christophe de Korver, care a condus compania de logistică şi trans­port GEFCO România între 2009 şi 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO