Business Construct

Florin Madar a dus distribuitorul de materiale de construcţii Temad la afaceri de peste 40 milioane de euro în 2019

Antreprenori locali

Florin Madar: Credem că piaţa pe care activăm, bazată pe accesorii pentru construcţii şi amena­jări, va creşte în continuare în 2020.

Florin Madar: Credem că piaţa pe care activăm, bazată pe accesorii pentru construcţii şi amena­jări, va creşte în continuare în 2020.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.01.2020, 00:07 1759
Temad, distribuitorul de materiale de construcţii din Braşov controlat de omul de afaceri Florin Madar, şi-a majorat afacerile cu 7% în 2019 faţă de anul anterior, ajungând astfel la un re­zultat de 40,3 mi­l. euro. „A fost un an bun. Credem că piaţa pe care activăm, bazată pe ac­cesorii pentru con­struc­ţii şi amena­jări, va creşte în conti­nua­re în 2020, chiar dacă mai lent decât în 2019“, spune Florin Madar. Astfel, pentru acest an, proprietarul Temad şi-a planificat un avans de 5% al vânzărilor, până la 42,5 mil. euro, în linie cu evoluţia pieţei. „Am constatat, în ultimii ani, orientarea pieţei spre produse de o calitate mai ridicată şi «de marcă», ceea ce se potriveşte politicii noastre de a avea mărfuri de acest fel. Estimăm că şi în continuare piaţa va avea aceeaşi tendinţă“, mai spune Florin Madar. Compania Temad a fost înfiinţată în de­cembrie 1994 ca im­por­tator şi distribuitor de produse folosite pen­tru construcţii. Temad distribuie ma­te­riale pentru hidro­izo­laţii, zugrăvit, ame­najări interioare, fini­saje, instalaţii, scule elec­trice, vopsele, la­curi, grunduri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO