Business Construct

Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii vine cu noi propuneri pentru guvern în criza coronavirus. „Construcţiile pot contribui la rezolvarea unor probleme de ordin investiţional amânate de peste 30 de ani”

Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.04.2020, 15:26 525

Extinderea şomajului tehnic cu minimum trei luni de la încheierea stării de urgenţă, promovarea unei strategii de investiţii a României pe următorii patru ani, stimularea dezvoltării sectorului imobiliar sunt câteva dintre măsurile pe care le-a transmis guvernului Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC) în contextul pandemiei de coronavirus.

„Considerăm, aşa cum am făcut-o tot timpul, că sectorul construcţiilor este unul din motoarele care pot contribui esenţial atât la menţinerea economiei la un nivel acceptabil, cât şi la rezolvarea unor probleme de ordin investiţional amânate de peste 30 de ani, necesare atât bunăstării, cât şi sănătăţii populaţiei – investiţii în infrastructură de transport, spitale, infrastructură rurală etc”, se arată în documentul semnat de Adriana Iftime, directorul general FPSC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO