Business Construct

Familia Păduraru din Olt a sărit de 100 mil. lei afaceri cu constructorul Condor Păduraru: Am avut un portofoliu foarte mare de lucrări. Prima parte a lui 2020 a avut însă o scădere de 30% faţă de 2019

Antreprenori locali

Familia Păduraru din Olt a sărit de 100 mil. lei...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.10.2020, 18:35 493

♦ Din proiectele din portofoliul companiei fac parte reabilitarea infrastructurii  de irigaţii din Borduşani, Ialomiţa, extinderea reţelelor de apă, asfaltarea unor străzi etc.

Compania de construcţii Con­dor Păduraru din Slatina, ju­deţul Olt, şi-a majorat anul trecut bu­sinessul cu 48%, depăşind astfel pra­gul de 100 de milioane de lei.

„Anul 2019 a fost un an foarte bun din toate punc­tele de vedere. Am avut un portofoliu foarte mare de lucrări. Prima par­te a anului 2020 a avut însă o scădere de apro­xi­mativ 30% compa­rativ cu 2019“, spun cei de la Con­dor Păduraru.

Compania este deţi­nu­tă de trei asociaţi, cu pa­che­te egale de acţiuni – Ion Păduraru, Sorin Alexan­dru Păduraru şi Cristian Pă­duraru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO