Business Construct

Explozie fără precedent în Mamaia: Celebra staţiune se transformă într-un mare proiect rezidenţial - peste 3.000 de apartamente noi vor fi livrate în 2021, plus 50%. Întrebarea este cine le cumpără sau le va închiria. Pe hârtie randamentul este de 10%

În ultimii cinci ani, în Năvodari-Mamaia au fost livrate 8.000 de locuinţe

Explozie fără precedent în Mamaia: Celebra staţiune...

Autor: Bogdan Alecu

12.12.2020, 08:00 8781

♦ Creşterea din 2021 ar fi de 50% raportat la volumul din 2020 dacă toate proiectele de pe hârtie vor fi livrate.

Staţiunea Mamaia se transformă rapid într-un proiect rezidenţial, în condiţiile în care mai mulţi dezvoltatori vor să construiască în următoarea perioadă peste 4.500 de apartamente, din care 3.000 vor fi livrate anul viitor, potrivit datelor companiei de consult­anţă imobiliară SVN România.

În zona Mamaia s-au livrat în ultimii cinci ani peste 8.000 de apartamente, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică şi estimărilor SVN România. Comparativ, în oraşul Constanţa au fost finalizate peste 7.000 de locuinţe în acelaşi interval.

În Năvodari – Mamaia au fost de altfel livrate peste 8.000 de locuinţe în ultimii cinci ani, conform datelor Institutului Naţional de Statistică şi SVN România, cea mai mare parte dintre acestea fiind cumpărate ca locuinţe de vacanţă sau în scopul închirierii în timpul sezonului turistic de vară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO