Business Construct

Dezvoltatorul imobiliar CTP primeşte finanţare de 82 mil.euro de la BRD şi Komerční banka din Cehia pentru extinderea parcului logistic CTPark Bucharest West

Dezvoltatorul imobiliar CTP primeşte finanţare de 82...

Autor: Roxana Rosu

03.07.2019, 10:36 576

Compania CTP, dezvoltator de parcuri industriale şi logistice premium în România şi Europa Centrală şi de Est, a încheiat un acord de finanţare în valoare totală de 82 milioane euro, cu BRD-Groupe Société Générale şi Komerční banka, pentru a susţine investiţiile în extinderea  CTPark Bucharest West.

“Cred că este o oportunitate foarte bună de a finanţa unul din cele mai importante proiecte ale noastre printr-un club de bănci de încredere şi de un înalt profesionalism, precum BRD-Groupe Société Générale şi Komerční BankaLe mulţumim pentru angajamentul şi munca lor susţinută pentru a pune în practică o astfel de tranzacţie, care este una din cele mai mari din prima jumătate a anului 2019”, a spus Ana Dumitrache, Director General al CTP România.

BRD Groupe Société Générale S.A. împreună cu filiala cehă a Société Générale, Komerční banka a. s., au acordat o facilitate de credit la termen dezvoltatorului imobiliar CTP pentru a parcul industrial de lângă Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO