Business Construct

De la simplu la dublu sau înzecit. Cine sunt noii constructori milionari ai României, firme care şi-au multiplicat de câteva ori vânzările într-un singur an

ANALIZĂ

De la simplu la dublu sau înzecit. Cine sunt noii...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.10.2020, 12:05 5344

♦ Tesaro Kit Construct, Kirlic Group, Copraag Entrepreneur, Arcada Company, Soradi Development – sunt firme care nu au un site propriu, unde să fie puse la dispoziţie informaţii despre activitatea lor şi despre portofoliul de lucrări, dar sunt firme care în doar un an şi-au majorat businessul  şi de câteva ori ♦ De unde au venit contractele de zeci de milioane de lei care le-au asigurat creşterea?

Pentru 25 din cele mai mari 100 de companii de construcţii din România după rezultatele afe-rent­e anului trecut, 2019 a adus creşteri ale ci­frelor de afa­ceri de două până la zece ori com­parativ cu anul precedent. Este vorba, în cea mai mare parte, despre firme deţinute de antreprenori locali, deşi există şi companii prezente local ca subsidiare ale unor grupuri multi­naţionale.

Cumulat, cele 25 de companii incluse în analiză au avut anul trecut afaceri de 6,3 miliarde de lei, faţă de 2,5 miliarde de lei în 2018, potrivit calculelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO