Business Construct

Cuc: Constructorul m-a asigurat că pe magistrala 5 de metrou se va circula din decembrie

Răzvan Cuc, ministrul transporturilor

Răzvan Cuc, ministrul transporturilor

Autor: Mediafax

09.09.2019, 00:00 441

Constructorul a dat asigurări în această săptămână că traficul pe magistrala 5 a metroului va fi deschis în luna decembrie a acestui an, a declarat vineri la DC News Răzvan Cuc, ministrul transporturilor. 

Ministrul spune că unele lucrări vor fi executate şi după deschiderea traficului, fără a-l afecta. Respectivele lucrări sunt incluse într-un document care a fost remis conducerii Metrorex, cu termen de finalizare luna mai 2020.

„Constructorul m-a asigurat că traficul va fi deschis în decembrie, cu calendar, cu grafic, cu tot ce trebuie. Primele teste vor avea loc cu mult înainte de decembrie”, a precizat Răzvan Cuc. Lucrările la M5 au început în anul 2011 şi ar fi trebuit finalizate în 2015. Cel mai recent, dubii asupra încheierii lucrărilor la finele acestui an au apărut după ce constructorul, compania Astaldi, a obţinut blocarea conturilor Metrorex, din cauza unei datorii de 94 de milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO