Business Construct

Constructorul Delta ACM, controlat de primăria sectorului 3 din Bucureşti, şi-a înjumătăţit cifra de afaceri în 2019: Numărul de contracte a scăzut, iar compania a decis renunţarea la contractele neprofitabile. Businessul a ajuns la 72,2 milioane de lei şi pierderi de 69,1 milioane de lei. Numărul mediu de angajaţi a fost de 253

Constructorul Delta ACM, controlat de primăria...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.08.2020, 11:30 431

Constructorul Delta ACM, care a intrat în insolvenţă în 2019, a renunţat la contractele neprofitabile din portofoliu, ca o măsură de salvare a companiei.

„Numărul de contracte a scăzut, iar odată cu accesarea procedurii, compania a decis renunţarea la con­tractele neprofitabile. După deschiderea proce­durii, cu suportul CITR, compania a fost echilibrată din punct de vedere financiar”, spune Ionuţ Şandor, parte­ner la CITR, administratorul judiciar al companiei.

Totuşi, Delta ACM a suferit o înjumătăţire a cifrei de afaceri în 2019, determinată de lipsa finanţării lucrărilor pe şantierele deschise înainte de intrarea în insolvenţă. Businessul a ajuns la 72,2 milioane de lei şi pierderi de 69,1 milioane de lei. Numărul mediu de angajaţi a fost de 253, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO