Business Construct

Constructorul Concas a ajuns la afaceri de 55 mil. lei în 2020, minus 4%: S-au menţinut aceiaşi factori de incertitudine, printre care lipsa resurselor financiare ale beneficiarilor şi amânările la plată

Antreprenori locali

Constructorul Concas a ajuns la afaceri de 55 mil. lei...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.05.2021, 18:20 92

♦ De la începutul anului 2021, Concas a încheiat trei contracte de achiziţii publice ♦ Cel mai valoros este unul de proiectare şi execuţie având ca beneficiar municipiul Câmpina, în valoare de 19,3 milioane de lei.

Compania din construcţii Concas din Buzău, deţinută de familiile Gagu şi Ghiveci, prin Mobiliare Somcon, şi SIF Transilvania, şi-a redus cifra de afaceri cu 4% în 2020, până la 55,3 milioane de lei, după ce, în anul anterior, avansase cu 16%, potrivit informa­ţiilor disponi­bile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul a crescut însă cu 13%, depăşind 2 milioane de lei, în vreme ce numărul mediu de angajaţi s-a menţinut constant, la 230.

De la începutul anului 2021, Concas a încheiat trei contracte de achiziţii publice. Cel mai valoros este unul de proiectare şi execuţie având ca beneficiar municipiul Câmpina, în valoare de 19,3 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO