Business Construct

Compania de transport şi logistică SLS Cargo, deţinută de Fan Courier, a închiriat 15.500 metri pătraţi în parcul P3 Bucharest A1 şi şi-a consolidat toate operaţiunile într-o singură locaţie

Compania de transport şi logistică SLS Cargo,...

Autor: Roxana Rosu

23.09.2020, 10:55 258

Compania de transport şi logistică SLS Cargo, deţinută de Fan Courier, a închiriat 15.500 metri pătraţi de spaţii de depozitare în parcul P3 Bucharest A1, amplasat la aproximativ 13 kilometri vest de centrul Bucureştiului, consolidând toate operaţiunile într-o singură locaţie.

”Amplasarea noului centru de depozitare SLS Cargo într-una dintre cele mai dinamice zone logistice şi industriale din România, chiar lângă A1, face parte din strategia companiei de a oferi cele mai bune servicii clienţilor din Bucureşti şi din împrejurimi. P3 Bucharest A1 este alegerea perfectă pentru SLS datorită poziţiei sale strategice şi a posibilităţii de extindere ulterioară. De asemenea, flexibilitatea proprietarului şi calitatea clădirilor au fost criterii foarte importante pentru SLS Cargo în procesul de identificare a celei mai bune soluţii de consolidare a operaţiunilor sale logistice", a declarat Mihai Escu, consultant Industrial Department JLL Romania.

JLL a reprezentat SLS Cargo în tranzacţia de închiriere.

Compania de servicii logistice a început operaţiunile în 2014 prin deschiderea primului său birou operaţional în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO