Business Construct

Compania de construcţii Bog’Art, deţinută de omul de afaceri Raul Doicescu, a început lucrările la Art City, un proiect imobiliar de 20 de milioane de euro amplasat în nordul Capitalei

Compania de construcţii Bog’Art, deţinută de omul de...

Autor: Roxana Rosu

13.06.2021, 01:02 44331

Compania de construcţii Bog’Art, deţinută de omul de afaceri Raul Doicescu, a început lucrările la Art City, un proiect imobiliar în valoare de 20 de milioane de euro amplasat în nordul Capitalei şi care va cuprinde 141 de apartamente, cu termen de finalizare în octombrie 2022.

Pe lângă spaţiile rezidenţiale, complexul va include şi 500 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 180 de locuri de parcare.

În afară de Bog’Art, partenerii financiari şi strategici care contribuie la proiect sunt OMV Petrom, CEC Bank, Deutsche Schule Bukarest, The Institute, Delta Studio şi SVN Romania.

„Bog’Art construieşte de 30 de ani clădiri deosebite care rezistă în timp precum embleme ale oraşului, dobândind credibilitatea că putem crea noi repere cu fiecare proiect în care suntem implicaţi. Art City este un etalon de dezvoltare Bog’Art, implementat cu responsabilitate de la primul concept urbanistic până la ultimul detaliu de execuţie de către un colectiv cu vastă experienţă şi profesionalism, împreună cu parteneri de lungă durată alături de care dezvoltăm propriile proiecte” a declarat Bogdan Doicescu, Director Dezvoltare Bog’Art.

Proiectul face parte din masterplanul urbanistic Petrom City de regenerare urbană şi va fi certificat ”clădire verde” conform normelor BREEAM, care atestă la nivel internaţional implementarea celor mai sustenabile abordări prin utilizarea de soluţii, tehnici şi materiale de construcţie cu impact redus asupra mediului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO