Business Construct

Compania cu acţionariat american Bucharest Properties a investit 10 mil.euro în etapa a doua a complexului rezidenţial Vitan Estates şi pariază pe nişa apartamentelor de închiriat

Compania cu acţionariat american Bucharest Properties a...

Autor: Roxana Rosu

01.03.2021, 11:45 1227

Compania cu acţionariat american Bucharest Properties REIT, dezvoltator specializat pe nişa  apartamentelor exclusiv pentru închiriat din Bucureşti, a finalizat a doua etapă a complexului rezidenţial Vitan Estates, în urma unei investiţii de 10 milioane euro.

Complexul rezidenţial Vitan Estates este localizat în imediata apropiere a staţiei de metrou Mihai Bravu, pe un teren cu o suprafaţă totală de 7.000 metri pătraţi. Cu această nouă etapă finalizată, proiectul cuprinde 3 blocuri, cu un regim de înălţime de 10 şi 11 etaje şi 320 de apartamente pentru închiriere.

Investiţia totală în acest proiect se ridică la peste 20 de milioane de euro.

„ Chiria pentru o garsonieră începe de la 350 euro/lună, iar pentru apartamentele de 2 camere de la 450 euro/lună. Contractele de închiriere se fac pe o perioadă de minimum 12 luni ”, spune Kim Vrânceanu, CEO al Bucharest Properties.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO