Business Construct

Compania austriacă Porr Construct caută 150 de muncitori după creşterea cifrei de afaceri cu 35%: Un volum mai mare de lucrări înseamnă o nevoie mai mare de personal atât blue, cât şi white collar

Compania austriacă Porr Construct caută 150 de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.05.2019, 00:07 1476

Subsidiara locală a companiei austriece de construcţii Porr Construct şi-a majorat afacerile cu 35% în 2018, la 513,8 milioane de lei, şi a ajuns la un profit de aproape 40 de milioane de lei şi un număr mediu de 296 de angajaţi, potrivit informaţiilor transmise de companie pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

Porr Construct a trecut aşadar pe plus, în condiţiile în care în 2017 raportase pierderi de 34,2 milioane de lei.

„Un volum mai mare de lucrări se traduce printr-o nevoie mai crescută de personal atât blue, cât şi white collar. Suplimentar, avem semnificativ mai multe proiecte pe care dorim să le realizăm cu forţa de muncă proprie, aşa că, pentru anul 2019, am planificat un necesar suplimentar de 100-150 de muncitori“, arată reprezentanţii Porr Construct.

Printre proiectele anterioare ale austriecilor de la Porr Construct se mai numără proiectul de birouri Orhideea Towers - construit de austriecii de la CA Immo, ansamblul de birouri Bucharest Business Garden, dezvoltat de Vastint, dar şi câteva proiecte de infrastructură, precum lotul 4 al autostrăzii Sebeş-Turda şi reabilitarea pistei aeroportului din Târgu-Mureş alături de Geiger Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO