Business Construct

Clădirea One Tower dezvoltată de One United va dispune şi de un spaţiu de "office hospitality"

Clădirea One Tower dezvoltată de One United va dispune...

Autor: Bogdan Alecu

02.06.2021, 14:20 710

Clădirea One Tower din zona Floreasca din Capitală va dispune şi de un centru de tip „office hospitality”, primul de pe piaţa românească. Spaţiul The One, realizat de un grup de investitori care nu au legătură cu One United, a fost realizat în urma unei investiţii de 4 mil. euro iar aceasta va deveni funcţional din toamna acestui an.

În suprafaţă de 3.500 de mp, The One va ocupa etajele superioare (16 şi16S), precum şi etajul 6 al clădirii One Tower şi va oferi lounge, sky bar, săli de conferinţe, servicii de concierge, spaţii pentru evenimente de afaceri şi socializare, birouri şi zone de lucru, săli de întâlniri cu diferite funcţionalităţi, sală şi cursuri de golf.

”Clienţii noştri vor beneficia de o îmbinare ideală intre „stil de viaţă” şi „timp de lucru”, de experienţa de a te simţi ca în vacanţă în timp ce îţi întâlneşti partenerii de afaceri sau îţi citeşti emailurile.  The One nu este un spaţiu destinat muncii, ci un spaţiu în care se poate şi munci, ” spune Sheila (Giafer) Ionescu, CEO The One.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO