Business Construct

Cine este „bişniţarul" care a renunţat la o carieră de inginer de aviaţie pentru a-şi deschide o afacere cu care acum face milioane de euro - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior

19.01.2019, 19:01 3014
​Dragoş Bonea a renunţat la o carieră de inginer de aviaţie pentru a-şi începe un business cu gresie în perioada în care antreprenorii din România erau consideraţi „bişniţari”, chiar şi de către părinţii săi. În câţiva ani însă, rezultatele afacerii Delta Studio, cu venituri ce se îndreaptă în prezent înspre 20 de milioane de euro, le-a confirmat atât părinţilor, cât şi lui că decizia luată a fost cea mai bună.

„De la o meserie serioasă, de inginer de aviaţie, am ajuns un bişniţar de gresie”, îşi aminteşte, glumind, Dragoş Bonea, fondatorul afacerii Delta Studio, o remarcă a părinţilor săi de la momentul când a luat decizia unei reorientări radicale a carierei. Instinctele sale de atunci s-au dovedit a fi corecte, iar compania pe care a fondat-o în urmă cu aproximativ două decenii a evoluat de la importul de plăci ceramice la o platformă cu soluţii complete pentru amenajările interioare, cu venituri ce se îndreptau la finalul anului trecut înspre 85 de milioane de lei.

În prezent, afacerea Delta Studio este formată din vânzarea de produse destinate amenajărilor interioare (finisaje, sanitare, mobilier), atât printr-o reţea proprie de magazine (trei în Bucureşti, două în Cluj-Napoca, câte unul în Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov, Piteşti, Ploieşti, Piatra Neamţ), printr-o platformă online, cât şi către proiecte de ansambluri rezidenţiale şi spaţii publice.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO