Business Construct

Chiar nu se mai poate construi nimic în România? Cazinoul din Constanţa nu se mai reabilitează. Nu acum

Chiar nu se mai poate construi nimic în România?...
30.10.2019, 00:00 832

Vicepremierul Daniel Suciu a anunţat marţi că reabilitarea Cazinoului din Constanţa se amână pentru că atribuirea contractului de reabilitare a edificului a fost din nou contestată, în chiar ultima zi în care acest demers mai putea fi făcut. Contractul - în valoare de 60 mil. lei - era programat să fie semnat ieri la Constanţa. 

Contractul fusese atribuit în urma unei licitaţii organizate de Compania Naţională de Investiţii asocierii de firme Aedificia Carpaţi - Remon Proiect - Profesiona Construct Proiect ARE şi Tehnoinstale. Firma care a pierdut contractul a contestat din nou licitaţia, după ce o făcuse şi în septembrie. Este a patra licitaţie organizată în ultimii ani pentru reabilitarea cazinoului.

Premierul Viorica Dăncilă anunţase luni că vicepremierul Daniel Suciu va fi prezent la Constanţa, unde se va asigura că va fi semnat contractul pentru reabilitarea Cazinoului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO