Business Construct

CBRE: Avem în gestionare proiecte de peste 80 mil.euro aflate în lucru conform graficului în Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare şi Iaşi, pentru amenajări sau construcţii noi

CBRE: Avem în gestionare proiecte de peste 80 mil.euro...

Autor: Roxana Rosu

23.04.2020, 11:59 225

Divizia de Building Consultancy a CBRE gestionează în prezent proiecte de peste 80 milioane euro aflate în derulare în Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare şi Iaşi, lucrările vizând amenajări de spaţii de birouri la construirea fabricilor de componente auto sau construcţii în domeniul medical.

„Proiectele pe care le administrăm în prezent prin serviciile de Project şi Cost Management continuă conform graficului, nu există încetiniri sau anulări. Sunt investiţii cu o valoare cumulată de peste 80 de milioane de euro şi aproape 800.000 mp în sectoare diverse, de la amenajări de spaţii de birouri la construirea fabricilor de componente auto sau construcţii în domeniul medical, cum este Enayati Medical City”, a declarat Gabriel Balaban, Head of Building Consultancy, CBRE România.

Divizia a fost înfiinţată în anul 2012  şi a furnizat servicii de management de proiect şi control al costurilor pentru investiţii de aproximativ 800 milioane de euro, cu o suprafaţă totală de peste 1,1 milioane mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO