Business Construct

Bucureştiul alături de Berlin, Frankfurt şi Budapesta în topul suprafeţelor de birouri închiriate de CA Immo în Europa

Bucureştiul alături de Berlin, Frankfurt şi Budapesta...

Autor: Bogdan Alecu

06.02.2018, 10:58 661

La cei 255.000 mp reprezentând volumul total de leasing al CA Immo în 2017, ţările din Europa Centrală au contribuit cu aproximativ 70% din această suprafaţa, însemnând că mai mult de 178.000 mp spaţii de birouri au fost închiriate de clienţi noi sau au fost extinse contractele existenţe. 

În cadrul aceluiaşi proces, contractele de închiriere semnate în ţările din Europa de Est au însemnat tranzacţionarea a 24% din suprafaţa totală închiriabila existenţa în regiune, situaţie generată în mod tradiţional şi de durată mai scurtă a contractelor în comparaţie cu Germania şi Austria.

Î însemnând 30% din volumul portofoliului local, în Bucureşti s-au încheiat tranzacţii de închiriere ce au cumulat suprafaţa totală de 30.000 mp, incluzând noul contract de închiriere semnat cu Bitdefender în Orhideea Towers (9.300 mp, livrare în 2018), dar şi extinderea contractului de închiriere Orange România în Europe House (9.380 mp).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO