Business Construct

Bilka: În business, „cine a trebuit să moară a murit”, cei care au supravieţuit încep să construiască

Horaţiu Ţepeş, care deţine producătorul braşovean de ţiglă metalică Bilka Steel

Horaţiu Ţepeş, care deţine producătorul braşovean de ţiglă metalică Bilka Steel

Autor: Ioan Dornescu

29.04.2015, 00:05 230
Antreprenorul Horaţiu Ţe­peş, care deţine producătorul bra­şo­vean de ţiglă metalică Bilka Steel, crede că acest an va aduce o creştere a con­sumului în toate do­me­niile, in­clu­siv în con­strucţii, după mulţi ani de amânări şi sistări de proiecte, pe­rioadă în care toată lumea a aşteptat depăşirea perioadei de criză.
 
Proprietarul unui business de 30 milioane euro, omul de afaceri afirmă că toţi cei care au reuşit să depăşească cu bine perioada de criză au învăţat să se adapteze noilor condiţii şi să-şi ajusteze în mod realist aşteptările şi planurile de viitor.
 
„În mediul de business, «cine a tre­buit să moară, a murit», iar cei care au «supravieţuit» încep să construiască, să investească şi să îşi facă planuri pe ter­men lung. Sunt factori care vor avea un impact pozitiv asupra vânzărilor şi vor contribui la o evoluţie pozitivă a in­dustriei materialelor de construcţii. Ne­voie de construcţii avem – aşteptăm şi oamenii care să mun­cească“, a spus Ţepeş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO