Business Construct

Avocaţii PeliPartners au asistat Immofinanz în achiziţia Bucharest Financial Plaza de la BCR

Avocaţii PeliPartners au asistat Immofinanz în...

Autor: Roxana Rosu

23.03.2021, 16:43 337

PeliPartners a asistat fondul austriac Immofinanz în tranzacţia prin care una dintre subsidiarele locale ale Immofinanz a preluat clădirea Bucharest Financial Plaza de la BCR, pentru un preţ de achiziţie de aproximativ 36 milioane euro.

Bucharest Financial Plaza este una dintre clădirile de referinţă din centrul Bucureştiului, fiind una dintre primele clădiri moderne dezvoltate în Capitală.

Echipa de avocaţi s-a implicat de la fazele incipiente ale analizei de due diligence cu privire la proprietate, la structurarea tranzacţiei şi negocierea documentelor pentru achiziţie.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Francisc Peli (Managing Partner) şi a inclus-o pe Alexandra Ioniţă (Senior Associate).

Immofinanz intenţionează să reamenajeze proprietatea într-o clădire myhive, cu spaţii de înaltă calitate şi cu nivel de certificare a construcţiei pentru dezvoltare durabilă Gold sau un alt nivel superior.

Proprietatea a fost finalizată în 1998, fiind cea mai impozantă clădire a oraşului la acel moment şi a fost modernizată în 2012.

BCR şi-a mutat sediul în 2020, într-un spaţiu cu o suprafaţa de 14.400 m2, localizat în Business Garden Bucharest

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO