Business Construct

Avocaţii Dentons au asistat fondul de investiţii singaporez GIC, prezent în România prin P3 Logistic Parks, în achiziţia unui nou portofoliu de huburi logistice în şase ţări europene; tranzacţia a fost evaluată la 950 mil.euro

Avocaţii Dentons au asistat fondul de investiţii...

Autor: Roxana Rosu

05.02.2020, 10:55 111

Firmele de avocatură Dentons şi Kirkland&Ellis au reprezentat GIC, fondul suveran de investiţii din Singapore, în achiziţia depozitelor logistice Maximus de la Apollo Global Management, un fond de investiţii din Statele Unite, valoarea tranzacţiei fiind de aproximativ 950 milioane euro. 

Tranzacţia, care a fost semnată în decembrie 2019, a fost finalizată pe 31 ianuarie, după îndeplinirea anumitor condiţii şi a obţinerea aprobărilor relevante.

Portofoliul Maximus totalizează un milion de metri pătraţi, în 28 de active în hub-uri logistice din Germania, Polonia, Slovacia, Olanda, Belgia şi Austria.

Prin aceasta achiziţie, GIC are în vedere extinderea platformei sale logistice europene, P3 Logistic Parks, cu care este prezent şi în România. În total, P3, cu sediul central la Praga, are peste 4 milioane de metri pă­traţi de spaţii în administrare în 12 ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO