Business Construct

Antreprenori locali. Producătorul ferestrelor QFort: În iunie am avut vânzări cu 14% peste iunie 2019 şi la fel cred că va fi şi în iulie

Ştefan Cherciu, proprietarul QFort

Ştefan Cherciu, proprietarul QFort

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.07.2020, 10:00 318

Producătorul de ferestre Casa Noastră, deţinut de Ştefan Cherciu, vrea ca până în sep­tem­brie să recupe­re­ze pier­de­rile ge­ne­rate de mo­di­fica­rea rit­mului de pro­duc­ţie din cauza pan­de­miei de Covid-19.

Ultime­le două luni au adus rezultate pozi­tive pentru com­pania din Craiova.

„În luna iunie am avut vânzări cu 14% peste iunie 2019 şi la fel cred că va fi şi în iulie. Ex­porturile sunt în gra­fic, trimi­tem în străină­tate trei sfer­turi din pro­ducţie“, spune Ştefan Cherciu.

Casa Noastră este unul dintre cei mai mari zece exportatori cu capital ro­mâ­nesc, potrivit celor mai recente date, vânzând circa trei sferturi din pro­ducţie peste gra­niţe.

Pro­du­cătorul ex­portă în Italia, Fran­ţa, Aus­tria, Ger­ma­nia, El­veţia, Olan­da, Bel­gia, Spa­nia, însă reţele de dis­tri­bu­ţie are doar în Italia, Franţa şi România.

Anul trecut, Ca­sa Noastră a ajuns la afaceri de 298 de mi­lioa­ne de lei (72 mil. euro), po­trivit date­lor trans­­mi­se de com­panie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO