Business Construct

Antreprenori locali. Elis Pavaje: Mulţi au luat în considerare posibilitatea mutării la casă, a crescut interesul pe zona amenajărilor exterioare

Emil Goţa, directorul general Elis Pavaje

Emil Goţa, directorul general Elis Pavaje

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.09.2020, 09:00 377

Producătorul de pavele Elis Pavaje din Alba, deţinut de familia Goţa, a resimţit o creştere a in­te­resului oamenilor pen­tru a-şi amenaja spaţiile din jurul gospodăriei, în con­diţiile în care au fost ne­vo­iţi să petreacă mai mult timp acasă în ulti­me­le luni, din cauza pandemiei.

„Noi am beneficiat de pe urma schimbării com­por­ta­mentului oamenilor în această pe­rioa­dă. Mulţi proprietari de aparta­men­te au luat în considerare posibili­tatea mutării la casă. De asemenea, a crescut interesul pe zona amenajărilor ex­terioare. A apărut necesitatea petre­cerii timpului în aer liber, iar în aceste con­diţii oamenii au ajuns să pună mai mare accent pe modul în care arată curtea lor şi pe confort“, spune Emil Goţa, directorul general al Elis Pavaje.

Prin urmare, compania a înre­gistrat o creştere de 25% a afa­cerilor în primul semestru din 2020 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, deşi aşteptările după prima lună de pan­demie erau mai degrabă pesimiste. 

Elis Pavaje are în total patru fabrici de pavele (la care se adaugă una de piatră), în Petreşti (judeţul Alba), Stoeneşti (judeţul Prahova), Secuienii Noi (judeţul Neamţ) şi Vinţu de Jos (judeţul Alba). Businessul Elis Pavaje a ajuns la 217 mil. lei (aproape 46 mil. euro) în 2019, în creştere cu 21% faţă de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO