Business Construct

Antreprenori locali. Criomec, un constructor din Galaţi cu afaceri de 19 mil. euro, investeşte 1 mil. euro în capacităţi de producţie

Alexandru Şerban, acţionarul majoritar al Criomec

Alexandru Şerban, acţionarul majoritar al Criomec

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.02.2021, 00:07 4063

Criomec, o companie de construcţii din judeţul Galaţi, specializată în proiecte industriale, a ajuns în 2020 la afaceri de 19,4 mil. euro, cu aproxi­mativ 30% peste re­zul­tatul din anul pre­cedent. Pentru 2021, Criomec are un plan de investiţii de 1 mil. euro.

„Planul de amenajare şi extin­dere a capacităţii de pro­ducţie (de confecţii me­ta­lice - n. red.) este estimat la o va­loa­re de 500.000 de euro, pentru ate­liere de aproxi­mativ 1.200 mp şi bi­ro­uri ad­ministrative cu o su­pra­faţă de 2.400 mp, iar do­ta­rea cu echipamente şi utilaje per­formante este estimată la 500.000 de euro“, spune Alexandru Şerban, preşedintele consiliului de ad­mi­nis­traţie al Criomec şi acţionarul ma­joritar, cu un pachet de 59% din ac­ţiuni. Alături de el, acţionari în com­pa­nie mai sunt Ionel Adam, Gheorghe Dârlău, Iustin Garcev şi Radu Şerban, potrivit Confidas.ro.

Printre lucrările pe care le are în derulare Criomec se numără moderni­za­rea staţiei de compresie gaze Transgaz Siliştea Brăila, mo­der­nizarea unui turbo­ge­nerator şi a unei instalaţii de oxigen pentru Liberty Galaţi, con­strucţia unei săli de sport şi a unei can­tine pentru şcoala generală 28 din Galaţi. Compania mai are şi alte pro­iecte pentru beneficiari din Bosnia sau din Danemarca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO