LIVE: VIDEOCONFERINŢA ZF/CITR – CE ADUCE 2K22 PENTRU BUSINESS-URILE ÎN IMPAS? Avertizarea timpurie şi viitorul soluţiilor de restructurare. Preocupările oamenilor de business.
Business Construct

Antreprenori locali. Casa Noastră, companie deţinută de Ştefan Cherciu din Craiova, vrea să sară de 100 de milioane de euro cifră de afaceri în 2021

Casa Noastră, producătorul ferestrelor QFort, din judeţul Dolj, vrea să depăşească 100 de milioane de euro cifră de afaceri în 2021.

„Am bugetat o cifră de afaceri de 369,4 milioane de lei, adică 75 de milioane de euro, însă credem că depăşim 100 de milioane de euro, asta şi ca urmare a creşterii materiilor prime“, spune antreprenorul Ştefan Cherciu, care deţine compania.

Casa Noastră are un buget de investiţii de 140,4 milioane de lei pen­tru acest an şi are, printre pro­iec­te, extinderea capacităţii de pro­duc­ţie de tâmplărie din profile de alu­mi­niu prin construirea unei hale de producţie tâmplărie din aluminiu, vop­sitorie, sistem de depozitare a pro­filurilor de aluminiu automatizat în comuna Pieleşti din judeţul Dolj, un proiect care se derulează cu ajutor de stat. Valoarea totală a investiţiei va depăşi 21 mil. euro, iar ajutorul de stat va acoperi jumătate din această sumă. Noua investiţie va duce la crearea a 200 de locuri de muncă.

Casa Noastră a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 320,4 mi­lioane de lei, plus 7% comparativ cu anul precedent.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.