Business Construct

Antreprenori locali. A depăşit o bornă. Bilka, producătorul de acoperişuri deţinut de Horaţiu Ţepeş, a trecut de 1 miliard de lei cifră de afaceri

Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka

Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.01.2022, 00:07 4807

Producătorul de aco­pe­ri­şuri Bilka din Braşov, deţi­nut de antre­pre­norul Horaţiu Ţepeş, a trecut de 1,1 mld. lei cifră de afa­ceri în 2021, după o creştere cu circa 40% faţă de anul ante­rior, când înregis­tra­se venituri de 795 mil. lei.

„Bilka a încheiat 2021 cu o cifră de afaceri de 1,1 miliar­de de lei, peste obiectivul stabilit la începutul lui 2021. Anul tre­cut a fost de departe unul din­tre cei mai per­formanţi ani pen­tru Bilka, dar în acelaşi timp şi anul cu cele mai multe pro­vocări“, spu­ne Horaţiu Ţepeş, pro­prie­tarul Bilka.

Pentru 2022, Bilka şi-a pro­pus să atingă o creştere de 20% a ci­frei de afaceri, însă totul va de­pin­de şi de evo­lu­ţia clima­tului macro­eco­no­mic şi poli­tic din acest an. Pentru 2022, Bilka are un bu­get de investiţii de 10 mi­lioane de eu­ro, unul dintre ce­le mai im­por­tante obiec­tive fii­nd fa­bri­ca de panouri ter­mo­izo­lante şi pro­filuri in­dus­tri­ale ca­re va fi da­tă în func­ţiu­ne, în eta­pe, pâ­nă la sfârşitul anului.

Fabrica de panouri termoizolante este parte a unui plan mai amplu de investiţii, totalizând 25 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO