Business Construct

Anchor Grup a investit 26 mil. euro în renovarea celor mai vechi malluri, iar acum se uită spre rezidenţial şi birouri

Affan Yildirim, general manager al Anchor Grup:

Grupul Anchor face investiţii în continuare în proiecte rezidenţiale, precum şi în clădiri de birouri.

Affan Yildirim, general manager al Anchor Grup: Grupul Anchor face investiţii în continuare în proiecte rezidenţiale, precum şi în clădiri de birouri.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.05.2016, 00:00 556

Renovarea mallurilor a durat aproape doi ani şi s-a făcut fără închiderea acestora.

Anchor Grup, compania care a dezvoltat primele două malluri din Capitală, Bucureşti Mall şi Plaza România, a încheiat lucrările de modernizare care s-au desfăşurat simultan în cele două centre comerciale şi anunţă noi investiţii în sectorul rezidenţial pentru perioada următoare.

„Grupul Anchor face investiţii în continuare în proiecte rezi­denţiale, precum şi în clădiri de birouri. Am început deja lucrările la încă o clădire din ansamblul InCity Residences (situat în zona Dristor din Capitală - n. red.) şi pregătim noi investiţii rezidenţiale, care vor fi demarate probabil anul viitor“, spune Affan Yildirim, general manager al Anchor Grup, fără să dea însă alte detalii.

InCity Residences, de pe calea Dudeşti, este o investiţie de 70 de milioane de euro, încheiată în 2009. Proiectul rezidenţial cuprinde patru clădiri cu 502 apartamente şi are o suprafaţă construită totală de 91.000 de metri pătraţi. Ansamblul a fost ridicat pe terenul pe care a funcţionat fosta fabrică Select. Referitor la centrele comerciale pe care grupul le deţine, în acest moment, gradul de ocupare depăşeşte 95% în fiecare dintre ele, iar compania se află în discuţii cu potenţiali noi chiriaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO