Business Construct

Ana Dumitrache, co-country head al CTP România, pleacă din companie; echipa locală va fi coordonată de alţi trei manageri

Ana Dumitrache, co-country head al CTP România, pleacă...

Autor: Roxana Rosu

22.01.2018, 16:47 438

Ana Dumitrache, care a ocupat în ultimele 14 luni funcţia de Co-Country Head al CTP în România, va părăsi de la 1 februarie compania, atribuţiile sale urmând să fie preluate de Robert Pitt, numit Director de Operaţiuni al echipei internaţionale a CTP la finele anului trecut, precum şi de Iuliana Buşcă şi Andreea Enescu, care vor coordona echipa locală şi se vor ocupa de dezvoltareai companiei.

“Aş vrea să îi mulţumesc Anei pentru implicarea sa în activitatea companiei din ultimul an, fapt ce a contribuit semnificativ la dezvoltarea şi sedimentarea echipei, precum şi la creşterea CTP în România. Pasiunea ei s-a reflectat în dezvoltarea extraordinară a CTP pe piaţa locală şi a transformat 2017 în cel mai bun an al nostru pe piaţa românească, până acum”, a declarat Remon Vos, CEO CTP şi Country Head al CTP România.

Ana Dumitrache are o vastă experienţă în domeniul imobiliar şi în finanţe. Pe parcursul carierei sale din domeniul bancar a lucrat pentru cea mai mare bancă din România – BCR. În cadrul BCR, Ana Dumitrache a ocupat funcţia de head of department real estate, conform datelor de pe reţeaua de socializare LinkedIn.

Echipa CTP Romania are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicaţi în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăţi, de la achiziţia terenului, până la construcţie, finanţare şi administrarea proprietăţilor.

Robert Pitt s-a alăturat echipei internaţionale a CTP fiind numit Director de Operaţiuni, începând cu finalul anului trecut, iar Iuliana Buşcă şi Andreea Enescu se vor ocupa de dezvoltarea companiei la nivel local, începând cu 1 februarie 2018.

Robert Pitt se va concentra cu precădere pe coordonarea mai multor departamente: Resurse Umane, IT, Juridic, Control şi Construcţii, Proiectare, Autorizaţii şi Achiziţii, iar în paralel va lucra alături de echipa locală în cadrul diferitelor proiecte de dezvoltare de noi construcţii, care se desfăşoară în toată ţara.

Robert Pitt are 47 de ani şi o diplomă în studii economice obţinută la Universitatea din Dublin. Are experienţă profesională în cadrul unor importante companii internaţionale, unde a ocupat funcţii de conducere: Property Director în cadrul Lidl Irlanda şi Irlanda de Nord, precum şi Director de Operaţiuni pentru Lidl Republicile Cehă şi Slovacă. A petrecut opt ani ca Director de operaţiuni şi CEO al corporaţiei internaţionale Tesco, iar cea mai recentă poziţie a fost cea de CEO al companiei Independent News & Media PLC, cu sediul în Irlanda, la Dublin.

“În ultimele 24 de luni, CTP şi-a extins în mod semnificativ operaţiunile şi este în prezent foarte activ în Europa Centrală şi de Est. În acest moment avem 350 de angajaţi şi avem în plan dublarea portofoliului internaţional şi atingerea a 10 milioane metri pătraţi până în 2022. Robert Pitt vine cu o experienţă considerabilă şi cu determinarea necesară pentru a contribui major la creşterea companiei. Consider că implicarea şi atitudinea sa pozitivă vor ajuta CTP din punct de vedere operaţional”, a declarat Remon Vos.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafaţă închiriabilă situaţi în zece oraşe: Arad, Bucureşti,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara şi Turda. Ţinta este atingerea 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO