LIVE: Acum la ZF Live. Ce înseamnă un club privat de matematică interactivă şi cum vrea să se extindă în franciză
Business Construct

Acţionarii Vard se vor finanţa de la bănci pentru a susţine creşterea producţiei de nave la Tulcea

> Acţionarii şantierului naval Vard, al doilea cel mai mare producător de nave din ţară şi cel mai mare angajator din Tulcea, se vor finanţa de la bănci pentru a susţine creşterea producţiei de nave în acest an şi în 2018.
 
„Acţionarii societăţii Vard Tulcea s-au întrunit în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor. (...) Adunarea a avut loc în data de 09.12.2016, în urma convocării preşedintelui consiliului de administraţie având în vedere că societatea intenţionează să desfăşoare mai multe proiecte de construcţii navale în perioada 1 ianuarie 2017 - 31 decembrie 2018. Pentru implementarea proiectelor de construcţii navale, Vard Group AS a încheiat sau va încheia contracte de finanţare cu diferite bănci finanţatoare“, se arată într-un document din Monitorul Oficial.
 
Obligaţiile faţă de băncile finanţatoare din contractele încheiate de Vard Group AS pentru proiectele de construcţii navale vor fi garantate, între altele, cu ipoteci asupra tuturor bunurilor şi drepturilor societăţii legate de navele în construcţie. „Acţionarii au verificat şi confirmat că este în interesul şi bene­ficiul societăţii încheierea contractelor de ipotecă şi îndeplinirea obligaţiilor asumate în baza acestora, având în vedere că societatea obţine profit din derularea activităţii de construire a navelor, ale căror componente fac obiectul ipotecii.“

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.