Burse - Fonduri mutuale

Zuzanna Kurek a demisionat din funcţia de administrator neexecutiv al Norofert

Zuzanna Kurek a demisionat din funcţia de administrator...

Autor: Tibi Oprea

19.03.2021, 18:12 1129

Producătorul de îngrăşăminte organice Norofert (simbol bursier NRF) a anunţat vineri seară la Bursa de Valori Bucureşti că în data de 19 martie 2021, Zuzanna Anna Kurek a notificat compania cu privire la decizia sa de a demisiona din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie, cu efect imediat.

“Compania a început procedurile necesare pentru numirea unui membru interimar al Consiliului de Administraţie, care o va înlocui pe doamna Kurek până când noul membru al Consiliului va fi ales pentru restul mandatului la Adunarea Generală a Acţionarilor programată să aibă loc în data de 22 aprilie 2021”, se arată într-un raport publicat la bursă.

Zuzanna Kurek făcea parte din Consiliul de Administraţie al Norofert, ca membru neexecutiv, alături de Vlad Popescu, preşedinte şi Iuliana Muşat.

Norofert are 207 mil. lei capitalizare şi este deţinut în proporţie de 38,7% de Vlad Popescu şi în proporţie de 19% de Ileana Popescu, în timp ce Marius Alexe deţine 11,6% din capitalul social.

De la începutul anului, acţiunile NRF înregistrează o creştere de 100,8%, pe fondul unor tranzacţii de 29,2 mil. lei, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO