Burse - Fonduri mutuale

ZF Live. Octavian Bădescu, Bădescu, Sameday: Listarea pe bursă a responsabilizat managementul şi acţionarii

Autor: Roxana Rosu, Radu Bostan

04.08.2015, 00:05 263
Listarea pe piaţa AeRO a firmei de curierat Delivery Solutions (SDAY) şi atra­ge­rea mai multor acţionari a mărit presiunea asupra managementului de a livra rezultate, dar a dat în schimb companiei un grad mai mare de vizibilitate, spune Octavian Bădescu, unul dintre fondatori.
 
Delivery Solutions, cunoscută sub bran­dul Sameday Courier, a fost prima firmă care s-a listat pe sistemul alternativ al bursei, odată cu relansarea acestuia pe 25 februarie. 
 
„Listarea a dat o valoare obiectivă, de piaţă, a companiei şi a adus o creştere de vizi­bili­tate, de credibilitate. A crescut numărul de acţio­nari, astfel că responsabilitatea pentru mana­gement şi fondatori a crescut, la fel şi pre­siunea mai mare de a avea rezultate. Unii colegi au devenit acţionari alături de noi, şi-au asumat o implicare mai mare în companie“, a spus, la ZF Live, Octavian Bădescu, fon­da­to­rul şi acţionarul majoritar al companiei de curierat.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO