Burse - Fonduri mutuale

ZF Live. Mihai Chişu, Swiss Capital: Discounturile pe care România le oferă prin prisma pieţei de capital se numără în zeci de procente

Autor: Octavian Calei

04.12.2013, 00:08 248

Investitorii străini cer un discount pentru a accesa piaţa românească de capital din cauza infrastructurii greoaie, a mediului dificil de afaceri, dar şi a ratingului de ţară, discount care se ridică în prezent la câteva zeci de procente şi care face acţiunile companiilor listate la Bucureşti mai ieftine decât cele ale unor companii similare listate pe alte burse, a spus Mihai Chişu, broker la Swiss Capital, cea mai mare firmă de intermediere de pe bursă.

„Discounturile pe care România le primeşte prin prisma pieţei de capital se numără în zeci de procente. Este un Black Friday bursa din România, dacă participi la el, cumperi mai ieftin“, a spus Mihai Chişu de la Swiss Capital Invest în cadrul emisiunii ZF Live de marţi 3 decembrie.

Întrebat de discrepanţa dintre fundamentele contabile ale companiei Petrom şi preţul pe bursă al companiei, Mihai Chişu a spus că această situaţie este generalizată la nivelul întregii pieţe de capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO