Burse - Fonduri mutuale

ZF Live, Alexandru Roşu şi Andrew Dayton, Amerocap: De ce vor americanii să investează în Oil Terminal? „Dacă ne uităm la Oil Terminal, este utilizat cu mult sub potenţial, folosind mai puţin de jumătate din capacitatea de care dispune. “

Andrew Dayton (st.), partener, Amerocap: Am fost dedicaţi acestui proiect de câţiva ani şi este puţin frustrant că nu am reuşit să primim un răspuns clar de la Oil Terminal şi de la ministere, dar au o întâlnire generală în august pentru a discuta în privinţa asta.
Alexandru Roşu, business developement manager al Amerocap: Estimăm că aproximativ 40 mil. dolari ar fi o investiţie minimală pentru retehnologizare, apoi pentru conectarea la fluxurile logistice internaţionale probabil se poate sări de 100 de milioane de dolari.

Andrew Dayton (st.), partener, Amerocap: Am fost dedicaţi acestui proiect de câţiva ani şi este puţin frustrant că nu am reuşit să primim un răspuns clar de la Oil Terminal şi de la ministere, dar au o întâlnire generală în august pentru a discuta în privinţa asta. Alexandru Roşu, business developement manager al Amerocap: Estimăm că aproximativ 40 mil. dolari ar fi o investiţie minimală pentru retehnologizare, apoi pentru conectarea la fluxurile logistice internaţionale probabil se poate sări de 100 de milioane de dolari.

Autor: Tibi Oprea

25.07.2019, 08:20 775

„Am pus pe masă un pachet minim de 100 de milioane de dolari doar capital privat. În funcţie de planul de afaceri pe care îl putem crea împreună, poate fi adus mai mult capital privat. Nu dorim să excludem de la masă actualii acţionari, inclusiv statul român, putem colabora pentru ca acţionarii să încaseze mai multe dividende.”

Andrew Dayton, partener al Amerocap, fond de investiţii asociat cu un fost ministru de energie din timpul mandatului lui George Bush, a declarat în cadrul emisiunii de business ZF Live că investiţia de minimum 100 de milioane de dolari pe care vor să o facă împreună cu Global Petrol Storage în Oil Terminal (OIL), cel mai mare terminal portuar din România, este motivată de faptul că România este un hub energetic natural pentru întreaga regiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO