Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Ovidiu Susan, investitor la Bursă: Companiile care au anunţat că vin pe piaţa AeRO mi se par foarte interesante pentru că pot oferi randamente foarte mari

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

11.08.2020, 18:15 1713

♦ Până acum, şi-au anunţat intenţia de listare companiile Holde Agri Invest, SafeTech Innovations, Agroland Business System, MAM Bricolaj, 2Performant, Raiko Transilvania.

Ovidiu Susan, 42 de ani, in­vestitor pe piaţa de capital de aproximativ 15 ani, urmăreşte activ detalii legate de companiile care şi-au anunţat intenţia de a se finanţa pe piaţa de capital, respectiv segmentul AeRO, şi spune că acestea au potenţial de creştere şi de scalare a afacerii mai mare faţă de companiile listate pe piaţa reglementată.

„Mărturisesc că aceste companii care au anunţat că vin pe piaţa AeRO mi se par foarte interesante pentru că pot oferi randamente foarte mari dacă sunt alese cu atenţie şi dacă evaluarea iniţială a plasamentului privat este suficient de atractivă. Bineînţeles că acestea trebuie să bifeze nişte criterii pe care le am eu în minte conform profilului meu investiţional. În general le caut pe cele care au posibilităţi reale de creştere şi de scalare a afacerii. Sunt companii mai mici comparativ cu cele listate pe segmentul principal, dar cu potenţial mare de creştere. Dacă un investitor poate să înţeleagă şi nivelul de risc asociat, atunci mie unul mi se pare că vor fi nişte ţinte investiţionale foarte bune“, spune Ovidiu Susan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO