Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Mihai Mureşian, BCR: Prudenţa a fost cuvântul de ordine pentru tot anul 2020 şi va trebui să rămână şi pentrul final de an, dar şi pentru începutul anului 2021

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

15.10.2020, 16:50 160

Mihai Mureşian, dealer în cadrul direcţiei pieţe financiare din BCR, consideră că „prudenţa“ în materie de investiţii pe piaţa de capital a fost cuvântul de ordine pentru 2020 şi va trebui să rămână şi pentru final de an, dar şi pentru începutul anului 2021 pe fondul incertitu­dinilor cu privire la evoluţia cazurilor cu COVID-19 şi impac­tul în economie.

„Până la finalul anului o să fim atenţi la efectele coronavi­ru­sului asupra populaţi­ei, dar şi asupra economiei. Nu se poate aştepta nimeni la previziuni precum gradul de îmbolnăvire, fie că vorbim de România, fie că vorbim de plan global. De asemenea este foarte greu de anticipat cum vor reacţiona autorităţile din fiecare ţară şi din acest punct de vedere, este greu de spus dacă vom avea un an liniştit sau dacă din contră situaţia va degenera şi vom vedea evoluţii precum cele din martie-aprilie“, spune Mihai Mureşian la Emisiunea ZF Deschi­derea de Astăzi.

Pentru perioada următoare la bursa de la Bucureşti sunt aşteptate şi rezultatele financiare aferente T3/2020, startul acestui sezon de raportări fiind dat de TeraPlast Bistriţa (26 octombrie 2020) şi de OMV Petrom (29 octombrie 2020). Dar spre ce ar trebui să se orienteze un investitor la începutul drumului pe piaţa de capital?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO