Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de astăzi. Lucian Isac, Estinvest: Sper ca Finanţele să vândă din nou titluri de stat prin Bursă, să nu mai aştepte cinci ani cum au făcut acum

Emisiunea ZF Deschiderea de astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

07.08.2020, 11:00 248

♦  Estinvest a intermediat tranzacţii de 276 mil. lei în primele şapte luni din 2020, asigurându-şi o cotă de piaţă de 2%.

Lucian Isac, director general al casei de brokeraj Estinvest, intermediar cu o cotă de piaţă de 2% la Bursa Română, consideră că subscrierile pe care românii le-au făcut în cadrul ofertei de titluri de stat emise de Ministerul de Finanţe demonstrează că piaţa de capital repre­zintă o variantă viabilă de finanţare a statului ro­mân şi speră ca Finanţele să vină cât de curând cu o nouă emisiune de titluri de stat pentru populaţie la Bursa de Valori Bucureşti.

„Pentru mine este o mare bucurie ce s-a întâmplat în cadrul subscrierilor pentru titlurile de stat emise de Ministerul de Finanţe. Vom vedea până la închiderea emi­siunii cum se vor mai manifesta investitorii, dar până acum subscrierile s-au împărţit în mod egal. Jumătate sunt cele în euro şi jumătate echivalent în lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO