Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Dragoş Mesaroş, Goldring: Banca Transilvania, Petrom şi Transelectrica, acţiuni de urmărit în perioada următoare

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

21.08.2020, 16:00 480

Dragoş Mesaroş, director de tranzacţionare al Goldring, consideră că printre acţiunile pe care ar trebui să le urmărească în perioada următoare investitorii se numără Banca Transil­vania, Petrom şi Transelectrica pe fondul rezultatelor financiare semestriale, iar în cazul băncii de la Cluj şi ca urmare a apropierii datei de înregistrare pentru dividende şi pentru acţiuni gratuite.

„La Banca Transil­vania trebuie să ţinem cont că se apropie şi data de înregistrare pentru dividende şi poate unii dintre investitori ar putea fi interesaţi de dividendele pe care le oferă instituţia de credit, dar şi de acţiunile gratuite“, spune Dragoş Mesaroş la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

Pentru dividendele pe care urmează să le plăteasca banca de la Cluj din profitul pe 2019, data de înregistrare votată de acţionari a fost stabilită la 5 octombrie 2020, iar data plăţii la 16 octombrie 2020. Banca de la Cluj plăteşte un dividend brut de 0,115 lei pe acţiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO