Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Ştefan Musgociu, BVB: Avem câteva anunţuri interesante în următoarea perioadă. Sunt companii care nu sunt prezente în piaţă, dar şi emitenţi care au în plan să revină cu alte runde de finanţare

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

♦ Opt emitenţi s-au finanţat cu 533 de milioane de euro în perioada ianuarie-august şi alte opt companii au anunţat că vin la bursă.

Ştefan Musgociu, specialist business development şi marketing în cadrul Bursei de Valori Bucureşti, spune că pe lângă cele opt finanţări care au avut loc în primele opt luni ale anului, dar şi cele opt com­panii care şi-au anunţat intenţia de listare în perioada urmă­toare mai există câteva oferte de instru­­mente finan­ciare la care se lu­crează în prezent.

„Avem câteva anun­ţuri interesante în urmă­toarea perioadă. Mai sunt câ­teva sur­prize pentru acest final de an, se lucrează la câteva oferte de instrumente finan­ciare. Este vorba despre companii care nu sunt prezente încă în piaţă, sunt şi emitenţi care sunt prezenţi la BVB şi au în plan să revină cu alte runde de finanţare. Deja finanţarea prin bursă a devenit cumva un bulgăre de zăpadă căruia îi dai drumul din vârful muntelui şi până la bază tot continuă să crească. Mă bucur că oamenii înţeleg necesitatea de a-şi diversifica sursele de finan­ţare. Numele mai multor com­panii sunt din sectoare diferite ale economiei, unele aş putea spune că sunt unice în domeniul în care activează, nu doar în România, ci şi în regiune“, spune Ştefan Musgociu.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.