Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de astăzi. Bondurile de 48 mil. euro ale Autonom Services aşteptate să intre la tranzacţionare pe 8 decembrie. Dan Ştefan, cofondator: Achiziţionăm portofolii sau companii din domeniul de mobilitate

Autor: Eduard Ivanovici

29.11.2021, 07:22 314

Compania este cel mai important jucător independent de pe pieţele locale de leasing operaţional şi rent-a-car din România.

Autonom Services, furnizor integrat de servicii de mobilitate controlat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, care a atras recent 48 mil. euro în cea mai mare finanţare antreprenorială cu obligaţiuni de la Bursa de Valori Bucureşti, va lista instrumentele în 8 decembrie 2021.

„În principiu, pe 8 decembrie vom avea listarea şi tot de atunci începe şi tranzacţionarea (...) Avem nevoie de bani în primul rând pentru finanţarea activelor pe care le achiziţionăm şi să închiriem mai departe pe termen scurt, mediu sau lung. Suntem un actor foarte important în piaţa de mobilitate, cu tot mai multe componente. Piaţa se schimbă, avem nevoie de trezorerie, gestionăm foarte multe capitaluri. Ceea ce am mai făcut până acum şi nu excludem să facem şi în viitor constă în achiziţia de portofolii sau companii din domeniul nostru de mobilitate“, a spus Dan Ştefan în timpul celei mai recente ediţii a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO