Burse - Fonduri mutuale

ZF a luat premiul pentru jurnalism economic „Florin Petria“ la categoria pieţe de capital

ZF a luat premiul pentru jurnalism economic „Florin Petria“ la categoria pieţe de capital

Andrei Chirileasa

06.07.2012, 00:04 211

Andrei Chirileasa, editorul departamentului de pieţe de capital al Ziarului Financiar, a câştigat premiul pentru jurnalism economic, la secţiunea asigurări, pensii private şi piaţă de capital, în cadrul Colocviilor Pieţei Financiare - Florin Petria.

Andrei Chirileasa are 28 de ani şi lucrează la ZF din septembrie 2004, iar din 2008 conduce departamentul de pieţe de capital.

În cadrul galei au mai fost pre­miaţi jurnalişti economici pe alte trei domenii. Pe macroeco­nomie premiul a fost adjudecat de Mihai Baniţă, editor la portalul economica.rtv.net, pe bănci premiul i-a revenit lui Şerban Buşcu de la săptă­mâ­nalul Capital, iar pe business a câştigat Viviani Mirică de la cotidianul Bursa.

În cadrul celei de-a doua ediţii a Colocviilor Pieţei Finan­ciare, organizatorii au acordat şi un premiu Master pentru jurnalism economic pentru în­trea­ga activitate lui Ionuţ Bălan, editor la publicaţia Finanţiştii.

Colocviile Pieţei Financiare - Florin Petria onorează me­moria lui Florin Petria, unul dintre pionierii jurnalismului economic din România, fondatorul şi redactorul-şef al revistei Piaţa Financiară, care s-a stins din viaţă în 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO