Burse - Fonduri mutuale

ZebraPay, companie care operează reţeaua de staţii de plată SelfPay, împrumută 0,5 mil. euro de la Banca Transilvania pentru extinderea business-ului

ZebraPay, liderul local al pieţei de terminale de plată de tip self-service, cu peste 6.000 de staţii de plată SelfPay la nivel naţional, a contractat un împrumut de 0,5 mil. euro de la Banca Transilvania, cu scadenţa în ianuarie 2025, pentru achiziţionarea de noi terminale de plată ce vor fi operate în mod direct de către companie.

“Zebrapay garantează îndeplinirea obligaţiilor asumate prin contractul de credit, prin ipoteca reală mobiliară asupra terminalelor care fac obiectul creditului”, transmit reprezentanţii companiei.

Fondată în urmă cu 11 ani, ZebraPay a obţinut venituri de 112,5 milioane de lei în 2020, în creştere cu 23% faţă de anul precedent, când a înregistrat venituri de 91,5 milioane de lei, noile rezultate datorându-se extinderii naţionale de staţii de plată, de la 3.950 la finalul lui 2018 la 5.700 către sfârşitul anului trecut.

De asemenea, profitul net a crescut de la 1,1 milioane de lei în 2019 la 4,5 milioane de lei în 2020.

În vara acestui an, compania a listat obligaţiuni în valoare de 3 milioane de euro la Bursa de Valori Bucureşti.

Societatea estimează o creştere de 15% a veniturilor până la finalul anului, la 129,9 milioane de lei.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.