Burse - Fonduri mutuale

Wiki ZF: SIF Muntenia. Conducere, discount, evoluţie, capitalizare, deţineri

Nicuşor Marian Buică, 45 de ani, este director general al SIF Muntenia din 2017 încoace. Nicuşor Marian Buică a ocupat timp de un an, în perioada martie 2013 - martie 2014, funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, apoi pe cea de consilier ministru delegat pentru buget în cadrul Ministerului Finanţelor.

Autor: Liviu Popescu

15.12.2020, 19:30 298

♦ Pe baza preţului de tranzacţionare de la final de noiembrie, de 0,708 lei pe acţiune, şi pe baza VUAN-ului de 1,9061 lei, discountul de tranzacţionare la bursa de la Bucureşti al SIF Muntenia era de 62,9% ♦ De la începutul anului 2020 încoace, acţiunile SIF Muntenia au minus 11%, având cea mai bună dinamică din rândul celor cinci SIF-uri.

Ziarul Financiar continuă Wiki ZF, proiect reunit în online sub emblema wikizf şi prin care va prezenta cititorilor societăţile de investiţii financiare (SIF-uri), de la conducerea fiecăreia la valoarea de piaţă, discount, investiţii, acţionariat în contextul în care acestea au deţineri semnificative la companii atât listate, cât şi necotate, dar deseori sunt penalizate de investitori. Astăzi, SIF Muntenia (SIF4).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO