Burse - Fonduri mutuale

Vrancart Adjud şi-a bugetat profit de 22,7 milioane lei pentru acest an, plus 1,3%

Vrancart Adjud şi-a bugetat profit de 22,7 milioane lei...

Autor: Liviu Popescu

05.05.2017, 00:05 512
Producătorul de carton ondulat Vrancart Adjud (VNC) şi-a bugetat pentru acest an un profit brut de 22,7 milioane de lei, în creştere cu 1,3% faţă de rezultatul realizat anul trecut, în timp ce veniturile ar urma să urce cu 6,5%, la 247 mil. lei.
 
Vrancart menţionează că în 2017 va realiza investiţii de anvergură, fără să precizeze însă suma, care vor duce la eficientizarea şi creşterea capacităţii de producţie, precum şi la diversificarea portofoliului de produse.
 
„Deşi realizarea acestora va presu­pune eforturi investiţionale semni­ficative, precum şi disturbări ale fluxului de producţie (pentru înlocuirea/moder­nizarea echipamentelor), societatea se aşteaptă ca rezultatele sale să fie la acelaşi nivel cu anul precedent, urmând ca în perioada 2019-2022 să se înregis­treze o creştere semnificativă a cifrei de afaceri şi a profitului contabil“, se arată în raportul întocmit de compania cu 187 mil. lei capitalizare. Spre com­paraţie, în anul 2016 Vrancart Adjud a avut investiţii de 44 mil. lei, din care 64% au fost dirijate spre echipamente tehno­logice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO