Burse - Fonduri mutuale

Victor Bostan, şeful Purcari, vinde 5% către Horizon Capital, fond de investiţii care în 2019 lichidase totul la companie şi care acum revine în acţionariat

Victor Bostan, şeful Purcari, vinde 5% către Horizon...

Autor: Tibi Oprea

30.01.2020, 10:00 729

♦ Horizon Capital a intrat din nou în acţionariatul Purcari cu un pachet de 6,5% ♦ Amboselt Universal, controlat de Victor Bostan, şi-a redus deţinerea de la 25% la 20% din capitalul social al Purcari.

 

Purcari Wineries (WINE) a anunţat miercuri la Bursă că Amboselt Universal, fond de investiţii controlat majoritar de Victor Bostan, directorul general şi fondatorul producătorului de vinuri, a vândut pe 27 ianuarie 1 milion de acţiuni la preţul de 22 lei pe unitate, tranzacţie care s-a ridicat la 22 milioane lei, potrivit calculelor ZF.

Astfel, fondul Amboselt Universal cu sediul în Insulele Virgine ale Regatului Unit, la care Victor Bostan deţine 98,5% din capitalul social, şi-a diminuat participaţia la Purcari de la 25% la 20% din capitalul social, respectiv la 4 milioane de acţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO