Burse - Fonduri mutuale

Vicepreşedinte Allianz Global Investors: O corecţie pe pieţele de capital este inevitabilă. Doar că de data aceasta nu va fi una „clasică“

Elizabeth Corley, 62 de ani, fost director general (CEO) al Allianz Global Investors, iar în prezent vicepreşedinte al administratorului a 513 miliarde de euro: Cu siguranţă va veni o corecţie, dar nu mă aştept să fie ceva <<clasic>>.

Elizabeth Corley, 62 de ani, fost director general (CEO) al Allianz Global Investors, iar în prezent vicepreşedinte al administratorului a 513 miliarde de euro: Cu siguranţă va veni o corecţie, dar nu mă aştept să fie ceva <>.

Autor: Liviu Popescu

05.09.2018, 00:05 1582

Elizabeth Corley, vicepreşedinte al Allianz Global Investors, admi­nistrator de active a 513 miliarde de euro şi una dintre cele mai influente femei din Europa din domeniul finanţelor, consideră că o corecţie este inevitabilă pe pieţele de capital în condiţiile în care cele din urmă au crescut prea mult în ultima perioadă de timp.

Doar că de data aceasta, corecţia nu va fi una „clasică“, determinată de un efect de domino, şi mai degrabă una cauzată de evenimente geopolitice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO