Burse - Fonduri mutuale

Update: Banca Transilvania a distribuit 35 de milioane de acţiuni pe care să le ofere cu titlu gratuit angajaţilor. Valoarea programului, circa 78,3 mil. lei

Update: Banca Transilvania a distribuit 35 de milioane de...

Autor: Tibi Oprea

05.06.2020, 00:01 8724

Banca Transilvania (simbol bursier TLV), cea mai mare instituţie de credit de pe piaţa locală, a anunţat la Bursă că a distribuit aproximativ 35 milioane de acţiuni cu scopul includerii lor în programul de fidelizare a personalului din grup pentru rezultatele deosebite avute de acesta în anul 2019. 

Valoarea totală a programului de răscumpărare este de circa 78,3 milioane de lei, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza ultimului preţ de închidere al acţiunilor.

Categoriile de persoane cărora le vor fi oferite spre achiziţionare aceste acţiuni sunt membrii consiliului de administraţie, membrii organului de conducere, directorii şi directorii adjuncţi din Centrala Băncii, directorii regionali, dealeri şi alte categorii de personal din cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania, se arată în anunţul la Bursă.

De la începutul anului, acţiunile Băncii Transilvania înregistrează o scădere de 14%, pe fondul unui rulaj de 1,3 miliarde de lei, emitentul ajungând la 11,6 miliarde de lei capitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO