Burse - Fonduri mutuale

Unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din România se gândeşte la listarea la Bursă. Viorel Vasile, CEO Safety Broker: Ori intrarea unui fond de investiţii în acţionariat, ori listare. Vom decide în toamnă

Viorel Vasile, CEO al Safety Broker: Dacă vom face vânzare către un fond de investiţii sau listare la bursă, asta se va întâmpla probabil în anul viitor.

Viorel Vasile, CEO al Safety Broker: Dacă vom face vânzare către un fond de investiţii sau listare la bursă, asta se va întâmpla probabil în anul viitor.

Autor: Tibi Oprea

20.05.2021, 12:00 430

♦ Săptămâna trecută acţionarii au decis transformarea companiei din SRL în SA.

Safety Broker, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurări de pe piaţa românească, analizează finanţarea prin intrarea unui fond în acţionariat sau prin listarea la Bursa de Valori Bucureşti, decizia urmând a fi luată în toamnă.

„Practic sunt două direcţii. Ori mergem pe ideea de a intra în acţionariat un fond de investiţii, ori listare la Bursă. Nu avem setată direcţia, dar clar înspre asta ne ducem. Aşteptăm să închidem anul acesta datele financiare şi ulterior vom lua o decizie. Oricum, schimbarea în SA o facem pentru că în ambele variante avem nevoie de SA, dar nu am luat încă o decizie. Cel mai sigur, decizia o vom lua undeva în toamnă, în funcţie şi de cifrele pe care le vom avea la S1/2021. Dacă vom face vânzare către un fond de investiţii sau listare la Bursă, asta se va întâmpla probabil în anul viitor“, spune Viorel Vasile, CEO al Safety Broker, pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO